Jakt på bl.a. björn, älg och fågel. Jakt- och skytteutbildningar bl.a. Jägarexamen och Björnjakt. Viltskådning och Fiske. Äventyr, event och teamutveckling.

Referenser

Ulrik Helgesson

”Som tävlingsskytt har jag provat väldigt många olika skjutmål och efter att ha provskjutit Exclusive Adventures nya måltavlor, Exclusive Targets med helbilder på viltet, så har jag kommit fram till att de är de bästa av den typen som finns på marknaden idag. Målen känns otroligt naturtrogna och genuina och hela konceptet känns mycket genomtänkt.
Träning är otroligt viktigt för alla skyttar och Exclusive Targets mål är utmärkta för att utveckla övningsskyttet, för alla från nybörjare till professionella. Jag ser även en stor potential i att använda dessa mål i tävlingsverksamheter.”

Med vänliga hälsningar,
Ulrik Helgesson
tävlingsskytt i Nordmaling Jaktskytteklubb

 

Manollo Rodriguez

”Jag har sedan barnsben alltid hållit på med någon form av skytte, och då speciellt med luftgevär pga min ringa ålder. Med tiden växte mitt intresse just för jakt och jaktskytte som tex älgskytte. Sedan mogen ålder brukar jag vara med i en del tävlingar tex viltstigar där man skjuter på stillastående viltfigurer av alla de slag och då tecknade vilt. Jag har nu testat Exclusive Targets naturliga viltfigurer vid praktiskt skytte och inser att upplevelsen är något helt nytt i kikarsiktets optik, det känns helt enkelt som om man avlossar skott mot levande björn. Ett STORT plus är det vattentåliga materialet som målen är gjorda av och möjligheten att byta ut träffområdet enkelt vilken gör att man kan nyttja målen många år.”

Med vänliga hälsningar,
Manollo Rodriguez,
RodriguezHunting