Natur

Jakt på bl.a. björn, älg och fågel. Jakt- och skytteutbildningar bl.a. Jägarexamen och Björnjakt. Viltskådning och Fiske. Äventyr, event och teamutveckling.

Vildmarksfiske med konferens

KOMBINERA FISKE MED KONFERENS I hjärtat av Skandinavien ligger Jämtländska Hotagsfjällen. Här får du möjligheten att kombinera vildmarksfiske med fina konferensmöjligheter. Vi har guider som hjälper nybörjaren att prova fiska men även visa den inbitne fiskaren till de finaste vattnen. Vill du inte fiska finns goda möjligheter till att uppleva naturen på nära håll eller bara ligga stilla vid en tjärn, koka kaffe och njuta av tillvaron.

UNIKT KONFERENSRUM Hos oss får ni en unik mötesplats; bustugan på familjens Myhrs fäbodvall Myhrbodarna. Utanför går boskapen och betar. Utsikten är häpnadsväckande och önskemål om en bensträckare lär inte vänta på sig.

Vi vill gärna se dig som gäst hos oss. Grupperna är små. Omsorgen stor. Du får såväl konferens och spänning som en möjlighet att andas ut. Vi känner till förutsättningarna och allt det vackra som finns. Du har förmodligen en idé om vilken upplevelse du söker. Tillsammans planerar vi detaljerna för din vistelse här hos oss.

Exempel på program

DAG 1 Ankomst Valsjöbyn, middag, kvällsfiske

DAG 2-3 Frukost, fiske, lunch, konferens, en stund vid brasan, middag, kvällsfiske

DAG 4 Frukost och avslut

Ingår i Vildmarksfiske i Hotagen

  • Komplett fiskearrangemang med River Keeper, guider, marktransporter
  • Konferensmöjligheter (projektor/duk, internet, White board)
  • Rustikt boende med helpension (alla måltider inkl. dryck)
  • Sänglinne och handdukar

Tillval

Transfer från ÅreÖstersund Airport – helikopter eller bil