Natur

Jakt på bl.a. björn, älg och fågel. Jakt- och skytteutbildningar bl.a. Jägarexamen och Björnjakt. Viltskådning och Fiske. Äventyr, event och teamutveckling.

Natur

Skog, fjäll och sjöar. Kuperad terräng med djupa dalgångar och vidsträckta myrar. Stilla flytande åar och rykande, dånande forsar. Ett vilt landskap men samtidigt ett kulturlandskap. Här har samerna bott sedan urminnes tider och lev på jakt, fiske och renskötsel. 

Hotagsfjällen ligger i norra Jämtland alldeles intill norska gränsen. Landskapet och naturen är säreget jämfört med många andra delar av de norrländska skog- och fjällandskapen. Bergen och skogarna har helt annan karaktär. Vildare, skönare och rikare. Exclusive Adventure ger dig här möjligheten till ett flertal minnesvärda upplevelser t.ex. fotosafari, djurspårning, fiske och retreat.

SKOG OCH KONFERENS Att kombinera din upplevelse av naturen tillsammans med konferens, affärs- eller kundmöte fungerar alldeles utmärkt. Vi samarbetar med de bästa guider, kursledare, föredragshållare etc. som vi kan hitta för att göra din vistelse hos oss unik och även lärorik.

Vänligen kontakta oss för mer information hur vi kan kombinera din naturupplevelse med möten och workshops.