Jakt

Jakt på bl.a. björn, älg och fågel. Jakt- och skytteutbildningar bl.a. Jägarexamen och Björnjakt. Viltskådning och Fiske. Äventyr, event och teamutveckling.

Vinterjakt på lo

TYVÄRR ARRANGERAR VI INGEN LOJAKT 2013.
Länsstyrelsen i Jämtland har dessvärre beslutat att inte ge någon tilldelning på lodjur under 2013. 

VINTERJAKT I FJÄLLEN I mitten av Skandinavien, på gränsen mellan Norge och Sverige ligger Valsjöbyn. Här har familjen Myhr levt på jakt och jordbruk i över hundra år. Jakt hos oss ger dig tillgång till 15 000 ha jaktmark i landskap med alla förutsättningar till lyckad lojakt. Våra kunniga och erfarna guider tar dig med på spårning under dagens första timmar. Efter lyckad spårning och jakt avslutas dagen vid en muntert sprakande brasa. En tillbakalutad och avspänd stund innan middagen, tillagad av traktens finaste råvaror.

Vi vill gärna se dig som gäst hos oss, själv eller tillsammans med goda vänner. Grupperna är små. Omsorgen stor. Du får såväl kunskap och spänning som en möjlighet att andas ut. Och bara njuta. Vi känner till förutsättningarna och allt det vackra som finns. Du har förmodligen en idé om vilken upplevelse du söker. Tillsammans planerar vi detaljerna för din vistelse här hos oss.

Förslag till program

DAG 1 Ankomst Valsjöbyn, spårning, middag i Villan

DAG 2-3 Frukost, spårning, tid för workshop/möte, jakt, en stund vid brasan, middag

DAG 4 Frukost och avslut

Ingår i jakt med Exclusive Adventure

  • Komplett jaktarrangemang med guider, hundförare, hundar, marktransporter och vilthantering.
  • Rustikt boende med helpension (alla måltider inkl. dryck)
  • Sänglinne och handdukar