Jakt

Jakt på bl.a. björn, älg och fågel. Jakt- och skytteutbildningar bl.a. Jägarexamen och Björnjakt. Viltskådning och Fiske. Äventyr, event och teamutveckling.

Björn

(Ursus Arctos)

Björnen – vårt största och farligaste rovdjur. En sägenomspunnen nalle. Ett vackert och listigt djur som det är få förunnat att komma nära. Myt och sanning blandas i otaliga historier från möten mellan björn och människa. Oavsett sant eller falskt är björnen ett fantastiskt djur. Föreställ dig att du lyssnar till hundskall som kommer närmare och närmare och när hunden kommit riktigt nära så hörs plötsligt ett vrål. Björnjakt – spännande och många gånger ytterst nervpirrande.

BJÖRNJAKT Kanske bland den svåraste och mest spännande jakt du kan uppleva. För en lyckosam björnjakt är samspelet mellan människa och natur centralt. Erfarna jaktledare och hundförare med stor kunskap om björnjakt planerar och leder jakten för att du och dina jaktkamrater ska få en spännande och säker upplevelse. Jakten sker på några av våra tiotusentals hektar fjäll- och skogsmark i norra Jämtland på gränsen till Norge. Markerna runt Valsjöbyn hör till Skandinaviens björntätaste.