Jakt

Jakt på bl.a. björn, älg och fågel. Jakt- och skytteutbildningar bl.a. Jägarexamen och Björnjakt. Viltskådning och Fiske. Äventyr, event och teamutveckling.

Vårvinter Bäverjakt

BÄVERJAKT Norra Jämtland på gränsen till Norge, bäverjakt längs åarna Bågavattnet, Främmerån och Gunnarvattsån. Att jaga bäver i fjällnära terräng är en mycket kontrastrik upplevelse. Nere i dalgångarna är det full vår samtidigt som det kan vara vinterföre uppe på fjället. Jakten sker tidigt på morgonen och sent på kvällen när solen är på väg ner. En stillsam jakt som kräver tystnad och lugn hos jägaren för att bävern inte ska dyka ner under vattenytan.

Våra guider kommer att göra allt som är möjligt och tillåtet för att er jakt ska bli så lyckad som möjligt. Samspelet guider, jaktgäster och natur avgör om vi ska komma nära inpå en bäver och överhuvudtaget komma till skottchans. Hög nivå på mat och service tillsammans med avspänd tillvaro i fjällen utlovas. Det här är en jaktupplevelse under en tid på året som det är få förunnat att få vara med om.

Förslag till program

DAG 1 Ankomst Valsjöbyn, middag i Villan, jakt

DAG 2 Jaktpass, frukost, tid för vila, tid för workshop, isfiske, skidtur på fjället etc., avslappning, middag, jakt

DAG 3 Jakt, frukost, vila innan avfärd, lunch och avslut

Jakt och konferens

Bäverjakt går utmärkt att kombinera med konferens.

Ingår i jakt med Exclusive Adventure

  • Komplett jaktarrangemang med guider, marktransporter
  • Rustikt boende med helpension (alla måltider inkl. dryck)
  • Sänglinne och handdukar