Jakt

Jakt på bl.a. björn, älg och fågel. Jakt- och skytteutbildningar bl.a. Jägarexamen och Björnjakt. Viltskådning och Fiske. Äventyr, event och teamutveckling.

Jakt – unika upplevelser

 

Morgonens jaktmöte är över. På väg ut i den kuperade terrängen för att komma till jaktmarkerna för dagen. Det enda som hörs är stegen i den våta myren. Ibland avbrutna av en stunds lyssnande efter hunden. Vyerna och naturen är i det närmaste spektakulära. Förväntan ligger i luften. Förväntan och spänning. Vad kommer vi att få uppleva idag? Vad kommer vi att få se? Hur kommer vi att reagera när vi får kontakt? Plötsligt! Ett ståndskall.

Jakt med Exclusive Adventure är så mycket mer än att fälla ett villebråd. Det är en oförglömlig upplevelse där jakten tillsammans med god mat och nära samvaro bildar en helhet. Det är upplevelsen av samspelet mellan människa, hundar och natur som gör jakt med Exclusive Adventure unik.

 

Jakt och äventyr i tre nivåer

Vi har valt att erbjuda tre nivåer på jakt i de Jämtländska skogarna: Premium, Jakt och Äventyr samt Basjakt.

PREMIUMJAKT

Premiumjakterna är all inclusivearrangemang där vi inte sparar på krutet. Här bjuds du på en top notchupplevelse utöver det vanliga. Premiumjakten är till för dig som söker jakt för jaktens skull.

JAKT OCH ÄVENTYR

Jakt och äventyr är vår senaste inriktning. Det är skräddarsydda naturupplevelser där du som kund själv är med och bestämmer innehållet. Vi har valt att kalla det Ditt Jämtländska äventyr. Jaga skogsfågel ena dagen och följ med en renskötare den andra dagen är bara ett av många exempel. Läs mer om Ditt Jämtländska Äventyr.

BASJAKT

En basjakt är rätt och slätt att hyra en jaktvecka på någon av våra jaktmarker; Håckren (Vålådalen/Åre) eller Valsjöbyn (Hotagen). Du och dina jaktvänner får tillgång till jakt och boende på några av de finaste jaktmarkerna vi har.