Äventyr

Jakt på bl.a. björn, älg och fågel. Jakt- och skytteutbildningar bl.a. Jägarexamen och Björnjakt. Viltskådning och Fiske. Äventyr, event och teamutveckling.

Jakt, äventyr och konferens

N 63° 11.811′, E 12° 18.798′

 

VÄRLDENS BÄSTA KONFERENS

Vi har tagit fram två grundförslag till konferenspaket i Årefjällen i vinter. Båda paketen är s.k. lunch till lunchkonferenser men går naturligtvis att anpassa efter era egna önskemål.

NÄRA OCH PRIVAT

För den mindre gruppen som vill träffas lite mer privat och undvika nyfikna blickar erbjuder vi vår Mountain Lodge i Södra Årefjällen. Med utsikt och närhet till våra marker i Håckren ser vi här till att ni får ut det mesta av er konferens; tid för samtal/ workshops, avspänd miljö, relax, spännande aktivteter och förstklassig mat tillagad av vår egen kock.

DÄR DET HÄNDER

Vill ni hellre träffas på ett av Åres hotell eller om ni är en större grupp samarbetar vi med två av Åres bästa hotell; Fjällgården och Copperhill. Båda hotellen har kapacitet för små möten och stora konferenser.

UNIKT OCH SPÄNNANDE

Lika för båda paketen är att ni väljer en eller flera aktiviteter som vi genomför i samarbete med väl utvalda leverantörer. Skidor, skoter, hundspann och rally kombinerat med matupplevelser på fjället. Garanterat minnesvärt!

OPTIMERAT OCH BEKVÄMT

I vinter har ni en unik möjlighet att optimera er vistelse i Åre. I samarbete med SJ kan ni få en vagn helt för er själva. Under resan upp till vinterparadiset och allt roligt kan ni beta av konferensen i fullt utrustad konferensvagn. Väl upp i Åre börjar äventyret direkt när ni kliver ner på perrongen.

 

Exclusive Adventure erbjuder

  • Jämtland som mötesplats för grupper med höga krav
  • Konferens, affärs- och kundmöte
  • Noggrant utvalda upplevelser
  • Arrangemang i ostörda miljöer
  • En enkel, kravlös och avspänd närvaro
  • Guider och samarbetspartners som är proffs på sin sak
  • Skräddarsytt för att passa dina önskemål

Färdiga paket eller skräddarsytt

Låt dig inspireras till ditt äventyr. Skräddarsytt som du vill ha det eller paketerat och klart. Till höger ser du en del färdiga paket men även upplevelser och aktiviteter som ni kan koppla till ert äventyr.

Vänligen, kontakta oss för mer information!

 

Almost no limits!

För att illustrera spännvidden på aktiviteter radar vi här upp några exempel på vad vi kan erbjuda i kombination med t.ex. konferens.

HUNDSPANN

LOSPÅRNING

SAMISKT TEMA – Mat och föreläsning

SKOTER

MATLAGNING – med kock

JAKT – Skogsfågel och ripa

LUNCH/MIDDAG UTOMHUS

TEAM-/LAGUTVECKLING – Gruppdynamik

FRISKVÅRD & HÄLSA

ISFISKE

SNÖSKOR

VILTSKÅDNING

BASTU, BADTUNNA, SPA

RALLYTAXI

SKIDOR randonée, alpint, längd och tur SNOWKITE

ÖVERLEVNAD

TÄLTNING

IGLOO/SNÖBIVACK

FÖRELÄSARE: Paolo Roberto, Emil Jönsson, Anna Haag, Mats Larsson, Helena Ekholm m.fl.