Jakt på bl.a. björn, älg och fågel. Jakt- och skytteutbildningar bl.a. Jägarexamen och Björnjakt. Viltskådning och Fiske. Äventyr, event och teamutveckling.

Bokning

Exclusive Adventure skräddarsyr flera av sina arrangemang. Bokning sker efter att vi haft kontakt med den blivande gästen via mail eller telefon. Först när vi är överens om innehåll och pris skickar vi ut en orderbekräftelse. Efter gästens godkännande av ordern skickar vi en faktura motsvarande 30 % av totalsumman. Betalning ska ske inom 7 dagar och gäller då som bokningsbekräftelse. Resterande 70 % betalas senast 30 dagar före arrangemangets start. När första betalningen är registrerad hos oss skickar vi ut kompletterande information till angiven e-postadress.

Vid eventuell avbokning återbetalas ej förskottet.

Kontaktuppgifter

Vid kontakt och bokning är det viktigt att vi får kontaktuppgifter till samtliga deltagare. Ange även vem beställaren är.

  • Namn
  • Telefonnummer
  • E-postadress

Kontakta Exclusive Adventure för bokning och information

Fredrik 070-570 75 56

Ansvar

Exclusive Adventure tar inget ansvar för:

  • vädrets inverkan på arrangemanget; kraftig dimma, regn, vind etc.
  • påverkan från andra näringar; skogsavverkning, stora hjordar av ren eller annan boskap etc.
  • om jakt avlyses av Länsstyrelsen vid fylld kvot.
  • Exclusive Adventure säljer upplevelser och kan vid jakt aldrig garantera att gästen får skottchans.

Exclusive Adventure är utan ansvar, även ekonomiskt, när det på grund av t.ex. extrema väderförhållanden inte går att genomföra arrangemanget på ett säkert sätt.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in turen vid yttre omständigheter som omöjliggör arrangemanget.

Då Exclusive Adventures arrangemang är vitt skilda i upplägg och innehåll så gäller olika ansvar för varje enskilt arrangemang. Särskilda villkor beskrivs i informationen mellan Exclusive Adventure och gästen.

Försäkring och garantier

Deltagaren måste teckna sin egen reseförsäkring och ev. avbeställningsskydd.