Jakt på bl.a. björn, älg och fågel. Jakt- och skytteutbildningar bl.a. Jägarexamen och Björnjakt. Viltskådning och Fiske. Äventyr, event och teamutveckling.

Vi är Exclusive Adventure

Exclusive Adventure – Inte som alla andra! Vi har förmånen att få ta emot dig som gäst i några av de vackraste och rikaste skogar och fjäll vi har i Sverige. Med  respekt och förståelse för naturen vill vi erbjuda er möjligheten till fantastiska naturupplevelser. Varsamhet och ödmjukhet inför naturen och de människor som bott här sen hundratals år tillbaka borgar för att ert äventyr ska bli oförglömligt för alla som deltar.

Fredrik Myhr har sedan 1991 guidat vänner och bekanta på familjen Myhrs jaktmarker i Valsjöbyn i Hotagsfjällen, norra Jämtland. Intresset för jakt i den vilda terrängen ökade med åren och i början av 2000-talet startade Fredrik Exclusive Adventure. Fokus lades tidigt på att erbjuda Exclusive Adventures gäster den bästa björnjakten i Sverige. Satsningen visade sig vara en lyckoträff. När du läser detta så har Exclusive Adventure hunnit växa till en aktad aktör som idag satsar på att erbjuda jakt och upplevelser året runt.

Jakten är som i starten ryggraden i bolaget men för att kunna stå stadigt har vi lagt till några fler ben. Grunden i det nya Exclusive Adventure är genuina naturupplevelser skog, fjäll och sjöar i Jämtland. Det innebär jakt året runt, fiske i vatten som få känner till, skräddarsydda upplevelser med bl.a. snöskor, hundspann, skoter och rally men även utbildningar inom jakt och friskvård med spetskompetens inom varje område.

Exclusive Adventures passion är att ge dig som gäst det bästa tänkbara under din vistelse hos oss. Vi hoppas därför att du kommer att trivas hos oss och väl tillbaka hemma minnas ditt äventyr med glädje.