Jakt på bl.a. björn, älg och fågel. Jakt- och skytteutbildningar bl.a. Jägarexamen och Björnjakt. Viltskådning och Fiske. Äventyr, event och teamutveckling.

Aktuellt
6 juli, 2020
 

Det händer mycket nu

Published 29 januari, 2014

Just nu har vi haft en lång tid av icke-jakt. Men vi har inte varit overksamma för den skull. Det är nu vi lägger grunden för 2014 års jakt med att paketera och sälja. Vi har även gått igenom en period av hårt arbete för att göra företaget ännu bättre än vi varit tidigare (ödmjukheten jobbar vi på). Arbetet har resulterat att vi fördelat ansvar för en mängd olika områden till samtliga sex delägare. Tidigare var det Fredrik och Erik som gjorde allt back office. Nu är Lars Andersson, Marcus Johansson, Thony Eriksson och Emil Jönsson med i leken och får ta lika mycket ansvar som vi andra gjort tidigare. Det har blivit en fantastisk boost och nytändning för oss alla vilket vi hoppas kommer att smitta av sig på våra produkter.

Vid tangentbordet: Erik Hellberg