Jakt på bl.a. björn, älg och fågel. Jakt- och skytteutbildningar bl.a. Jägarexamen och Björnjakt. Viltskådning och Fiske. Äventyr, event och teamutveckling.

Aktuellt
6 juli, 2020
 

Hög tid för Jägarexamen

Published 24 januari, 2013

Nu är det hög tid att boka in sig på en kurs i jägarexamen. I år håller vi inte mindre än tre kurser. Två stycken på våren och en på sensommaren. Nytt för i år är att vi håller en av kurserna för bara kvinnor. I samarbete med Fjällgården i Åre har vi tagit fram en kurs där mat, boende och upplevelse blir viktiga delar av utbildningen. Självklart kommer vi att ha samma höga nivå på utbildningen som på övriga kurser. – Nu finns möjligheten för kvinnor att bli jägare på sina egna villkor, fritt från ev. alfahannar som kanske tar för mycket plats på de blandade kurserna, säger Erik Hellberg på Exclusive Adventure. – På dom blandade kurserna är alla välkomna, tillägger Erik.

Läs mer om Exclusive Adventures kurser i jägarexamen.