Jakt på bl.a. björn, älg och fågel. Jakt- och skytteutbildningar bl.a. Jägarexamen och Björnjakt. Viltskådning och Fiske. Äventyr, event och teamutveckling.

Aktuellt
6 juli, 2020
 

Nya delägare i Exclusive Adventure

Published 4 december, 2012

Vi ber att få välkomna Exclusive Adventures två nya delägare; Thony Eriksson och Marcus Johansson.

Thony är verksam som förvaltare på Råbäcks Egendom nere i Kinnekulle. Senaste året har han arbetat med oss på våra kurser i jägarexamen. Mycket duktig på att få till synes hopplösa fall som undertecknad att klara av både teori- och skytteprov.

Marcus är vår man på plats i Valsjöbyn. Han har under åren varit en klippa på att hålla koll på var lo och björn håller till när jag och Fredrik kommer upp med gästerna för att jaga. Dessutom är Marcus en hejare på att guida jaktgäster på fjället. Särskilt fågeljägare. Både Thony och Marcus har mycket duktiga hundar som vi hoppas kunna hjälpa våra gäster till fler lyckade jakter.

Fredrik, Lennart, Emil och jag (Erik) hälsar alltså delägarna Thony och Marcus välkommen till företaget! Nu kör vi!