Jakt på bl.a. björn, älg och fågel. Jakt- och skytteutbildningar bl.a. Jägarexamen och Björnjakt. Viltskådning och Fiske. Äventyr, event och teamutveckling.

Aktuellt
6 juli, 2020
 

Björnjakten är över

Published 17 september, 2012

Sedan några dagar är björnjakten i Jämtland över för i år. För Exclusive Adventure har björnjakten bjudit på mycket spänning med upptag och ståndskall i stort sett varje dag. Tyvärr blev det närmaste ett nedlagt byte ett skott som gick över en nalle som gäckat oss under flera dagars jakt. I år var björnarna listigare än oss men det är inget vi hänger läpp över. Gästerna har hur som helst varit mer än nöjda med spänningen och allt annat som ingår i jakt med Exclusive Adventure. Ska man se ljust på det så har vi ju kvar några björnar i området till nästa år… Välkomna då!